opmaakservice trouwalbums

Opmaakservice trouwalbums

Indien je beschikt over hoge resolutie trouwfoto’s dan kunnen wij een professionele vormgeving voor je trouwalbum verzorgen. Het trouwalbum bestel je vervolgens zelf bij je eigen fotoservice of in onze webshop trouwalbumonline.nl Vertel ons je wensen voor de opmaak, stuur de foto’s door, geef de afmetingen van het trouwalbum op en wij maken een fraaie vormgeving voor je trouwboek.
Al voor € 10,- per 2 pagina’s (= 1 spread) maken wij een professioneel ontwerp.

Het trouwalbum wordt opgemaakt in een DTP programma waarin ook magazines en ander drukwerk wordt opgemaakt. Hierdoor hebben wij maximale creatieve vrijheid. Van de opmaak ontvang je proeven ter goedkeuring. Mocht je nog wat willen wijzigen in de opmaak dan kan dat uiteraard. We kunnen het album geheel naar wens modern en strak, sober en symmetrisch of speels en wat drukker opmaken. Net zoals jij dat wenst! Zijn de foto’s nog niet bewerkt? Tegen € 0,75 per beeld (bij 100 beelden € 0,60 per beeld) kunnen wij de foto’s optimaliseren zodat ze er perfect uit komen te zien. We passen de belichting en kleuren aan, verscherpen de foto’s en snijden de foto’s bij indien nodig.

Ook voor fotografen bieden wij deze service aan. Wil je in tijden van drukte ontzorgt worden of incidenteel een album door ons op laten vormgeven? Neem dan contact op om een kortingsafspraak te maken.
Image

Highlights

Professionele vormgeving:
€ 10,- per 2 pagina’s

Beeldbewerking van RAW/JPG
foto’s mogelijk

Opmaak is geheel naar wens te maken

Snelle levering van de opmaak

Trouwalbum opmaken

Neem contact op om een professionele vormgeving voor je trouwalbum te laten maken.

Vertel ons je wensen

Lever de selectie foto´s aan

Wij maken de vormgeving

Je ontvangt proeven van de opmaak

Na goedkeuring proeven ontvang je de bestanden om zelf je album te bestellen