trouwalbum

Trouwalbums

Jullie trouwfoto's worden grafisch vormgegeven in een luxe trouwalbum van 30x30 of 30x40 cm.
Wij leveren ook luxe fotoalbums, inclusief grafische vormgeving als kant-en-klaar product,
aan bruidsfotografen en aan bruidsparen die elders een reportage hebben laten maken.

Een luxe trouwalbum inclusief professionele vormgeving bestel je al vanaf € 295,-!

Kwaliteit trouwalbums

De trouwalbums zijn handgebonden door de boekbinder en hebben verdikte bladen van echt fotopapier. Een UV-coating zorgt ervoor dat de afdrukken niet verkleuren en dient tevens als een beschermlaag tegen vuil en vet. De bladen van het trouwalbum liggen 180 graden zodat de vormgeving door kan lopen over de vouwlijn.

Deze vormgeving wordt door ons gemaakt
in een professioneel opmaakprogramma. Hierdoor ziet het trouwboek er top uit!

Specificaties trouwalbum

Kaft in leer, linnen, glas en staal

Handgebonden door boekbinder

Verdikte bladen van fotopapier

Luxe koffers, boxen en cases

Tevens ouderalbums en honeymoonalbums


Image

Via de webshop trouwalbumonline.nl leveren wij hoogwaardige kwaliteit trouwalbums aan de particulier en vakfotograaf. Bruidsparen waarvoor wij zelf de fotografie verzorgen profiteren van een interessante korting op de trouwalbums. Graag denken we mee om het trouwboek een unieke uitstraling te geven. Passend bij het thema van de bruiloft. Denk aan een boek met een canvas kaft en houten box bij vintage wedding. Of een houten album met canvas etui bij een bruiloft met eco thema. Er zijn legio mogelijkheden qua kleuren en materialen voor de omslag van het album en bijpassende boxen, koffers en cases. Behalve de trouwboeken kunnen wij ook ouderboekjes en honeymoonalbums verzorgen. Deze zijn van dezelfde kwaliteit als de huwelijksboeken.

Een trouwalbum bestel je eenvoudig via de shop trouwalbumonline.nl Nadat je de bestelling hebt geplaatst lever je de foto’s aan en gaan we aan de slag met vormgeving. Hiervan ontvang je proeven ter goedkeuring. Pas als de opmaak helemaal naar wens is dan wordt het album gemaakt. Voorbeelden van de opmaak vind je hier. Wil je de albums liever fysiek bekijken en persoonlijk jouw wensen doorspreken? Je bent van harte welkom (op afspraak)!

Ben je fotograaf en wil je graag ontzorgt worden? Neem dan contact op voor een afspraak. Wij kunnen behalve de vormgeving van de trouwalbums desgewenst ook de beeldbewerking van RAW beelden verzorgen. Vakfotografen ontvangen een vaste korting.