De bruidsreportage van Vincent en Esther | All Sports Resort Maurik

Het is vandaag vrijdag 31 mei, de trouwdag van Vincent en Esther. Tegen alle verwachtingen in is het geweldig mooi weer met bijna 20 graden en zon, zon en nog eens zon!! In alle vroegte kom in aan in keistad Amersfoort, de woonplaats van Vincent en Esther. Ik wordt gastvrij ontvangen door mem, beppe en de zus van de bruid. Deze Friese benamingen zijn mij niet vreemd want ook mijn wederhelft is van Friese komaf. De bruid in kwestie zit nog bij de kapper wat mij in de gelegenheid stelt om detailfoto’s te maken van haar elegante bruidsschoenen, hun trouwkaart met Tibetaanse gebedsvlaggetjes refererend aan hun rondreis door India en welke ik heb mogen ontwerpen en de grappige postkaarten gericht aan Vincent waarvan hij er een maand lang in aanloop op de bruiloft elke dag 1 heeft mogen ontvangen met een grappige spreuk van zijn vrienden. Als Esther binnenkomt sjeest ze meteen door naar boven, heit mag haar natuurlijk nog niet zien! Samen met de zus en moeder van de bruid ga ik naar boven waar Esther wordt geholpen in haar prachtige trouwjurk. Esther’s is super relaxed en geniet zichtbaar van alle momenten. Als Esther tip top in haar trouwjurk zit is mag haar vader haar als eerste zien.. Een ontroerend moment volgt. Kort daarna krijgen we bericht dat Vincent is gearriveerd. Ik haast me naar buiten waar Vincent samen met dochtertje Inez in de zon komt aanwandelen. Zo’n mooi plaatje! Inez in haar schattige jurkje met bloemetjes, mini trouwboeketje en met ingevlochten blonde haartjes ziet er uit als een klein engeltje.. so cute!

Samen met papa en grote broer Lars met zijn stoere wilde kapsel bellen ze aan om mama te ontvangen. Als ze elkaar bewonderd hebben maar ik nog een familiefoto voor de deur en dan is het tijd om te vertrekken naar trouwlocatie All Sports Resort Maurik waar we beginnen met de bruidsreportage. Het is voor mij de eerste keer, hoewel zo dichtbij mijn woonplaats, dat ik op deze geweldige locatie ben. Het All Sports Resort biedt een restaurant, een buitenplaats voor de ceremonieopstelling gelegen op een heuveltje en omringt door groen, een trendy beach house waar ’s avonds gefeest zal worden en een strandbar gelegen op een echt eilandje met steigerhouten lounge banken en een echt strandje. We beginnen de bruidsreportage op het All Sports Resort maar verplaatsen ons al snel, omdat de eerste gasten zich aandienen, naar de landelijke omgeving van het schilderachtige Betuwe waar landerijen met lammetjes en koeien en de uiterwaarden met hoog gras het landschap tekenen. We maken foto’s bij de haven, in het gipskruid, tussen de boterbloemen en in het hoge gras waar Vincent en Esther zichtbaar genieten van het heerlijke weer. Liggend op het knalroze picknickkleed wat ik heb meegenomen geniet het bruidspaar van de zon.. “We blijven hier liggen hoor Jenny” roepen ze dan ook.:-) 

Als we klaar zijn met de bruidsreportage verplaats ik me weer naar het All Sports Resort waar familie en vrienden zich verzameld hebben bij de aanlegsteiger om het bruidspaar op te wachten. Niet veel later maken Esther en Vincent geweldig entree in een luxe jacht. Als Esther met haar aanstaande en haar 2 geliefde kindjes aan komt lopen houdt ze het niet meer droog. Onder luid geklap en gejuich worden ze ontvangen en bewonderd en dan verplaatsen ze zich naar de ceremonieopstelling waar ze plaats nemen onder de dakplantanen. Het is een prachtig plaatje, de ceremonieopstelling met witte stoelen en de rode loper zo tussen het groen. De ambtenaar houdt een mooie toespraak waarin hij verteld over de vele reizen die Esther en Vincent hebben gemaakt en over hoe het aanzoek tot stand is gekomen. Hier bleek Esther nog een lange adem voor nodig gehad te hebben:-) Niet dat Vincent niet wilde trouwen maar hij vond een goede en stabiele baan, een mooie huis en kindjes ook heel belangrijk.. En ja.. dan moet je dus even (15 jaar!) geduld hebben.. Na het ja-woord en de kus komen de kindjes de ringen brengen en is het tijd voor het tekenen van de akte die door de harde wind nog bijna weg waait ook:-) Als de huwelijksvoltrekking ten einde is volgt de toost met champagne en wordt de prachtige, met hartjes bezaaide, trouwtaart aangesneden.

Daarna verplaatsen we ons naar het beach house waar het bruidspaar getrakteerd wordt op een dansoptreden van de kinderen. Hilarisch is dat alle volwassen in volle glorie mee dansen op het vrolijke nummer ik dans, ik vlieg.. lalalalala. Als het spectaculaire optreden voorbij is verplaatsen we ons naar de beachbar op het eiland waar direct de hoge pumps aan de wilgen worden gehangen. De zus van de bruidegom en zus van de bruid hebben inmiddels al dikke blaren op hun voeten en zijn niet van plan om zich nog langer te pijnigen met de hoge hakken. Dit levert voor mij nog wat leuke plaatjes op als we groepsfoto’s – met blote voeten – gaan maken. Nadat het bruidspaar verwend is met allemaal mooie cadeautjes en ze lekker gekletst hebben met iedereen maken we familiefoto’s op het eiland. We waaien bijna weg door de harde wind en iedereen moet elkaar goed vasthouden.

Dan is het tijd om naar het restaurant te gaan waar de vader van de bruidegom een videopresentatie laat zien van kleine Esther en Vincent van toen tot nu. Helaas zijn er wat technische mankementen waardoor de presentatie even uitgesteld moet worden. Tijd voor de BBQ! Als iedereen heeft plaats genomen en het diner wordt geopend is het tijd voor mij om afscheid te nemen van dit superleuke stel en hun lieve familie.

Lieve Esther en Vincent bedankt voor een superleuke dag en hopelijk hebben jullie onwijs genoten van jullie huwelijksreis op Santorini!

Enjoy this preview!

bruidsreportage (1) bruidsreportagebruidsreportage (3) bruidsreportage (4) bruidsreportage (5) bruidsreportage (6) bruidsreportage (7) bruidsreportage (8) bruidsreportage (9) bruidsreportagebruidsreportage (11) bruidsreportage (12) bruidsreportage (13) bruidsreportage (14) bruidsreportage (15) bruidsreportage (16) bruidsreportage (17) bruidsreportage (18) bruidsreportage (19) bruidsreportage (20) bruidsreportage (21) bruidsreportage (22) bruidsreportage (23) bruidsreportage (24) bruidsreportage (25) bruidsreportage (26) bruidsreportage (27) bruidsreportage (28) bruidsreportage (29) bruidsreportage (30) bruidsreportage (31) bruidsreportage (33)  bruidsreportage (34) bruidsreportage (35) bruidsreportagebruidsreportage (32) bruidsreportage (37) bruidsreportage (38) bruidsreportage (39) bruidsreportage (40) bruidsreportage (41) bruidsreportage (42) bruidsreportage (43) bruidsreportage (44) bruidsreportage (45) bruidsreportage (46) bruidsreportage (47) bruidsreportage (48) bruidsreportage (49) bruidsreportage (50) bruidsreportage (51) bruidsreportage (52) bruidsreportage (53) bruidsreportage (54) bruidsreportage (55) bruidsreportage (56) bruidsreportage (57) bruidsreportage (58) bruidsreportage (59) bruidsreportage (60) bruidsreportage (61) bruidsreportage (62) bruidsreportage (63) bruidsreportage (64) bruidsreportage (65) bruidsreportage (66) bruidsreportage (67) bruidsreportage (68) bruidsreportage (69) bruidsreportage (70) bruidsreportage (71) bruidsreportage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *