Bruidsfotograaf

Iedereen kan foto’s maken. Met een telefoon, compact camera of misschien wel met een spiegelreflex camera. Echter het maken van een professionele bruidsreportage met “wauw-effect” vereist veel ervaring, creativiteit en techniek. Bij het maken van een bruidsreportage moet je je als bruidsfotograaf zien te redden in alle – soms lastige – (licht)situaties. Je moet goed met mensen kunnen omgaan, flexibel zijn en de belangrijke momenten van de bruiloft zien vast te leggen. Je bent verantwoordelijk voor de belangrijkste dag uit iemands leven. Een dag die je nooit meer over kunt doen.

Als gespecialiseerd bruidsfotograaf heb ik jarenlange ervaring in het maken van trouwreportages, werk ik uitsluitend met professionele apparatuur en beschik ik over een uitgebreid netwerk van bruidsfotografen in geval van ernstige calamiteiten. Je moet er toch niet aan denken dat je zonder bruidsfotograaf komt te zitten op je bruiloft?!

Image

Nabewerking bruidsreportage

Ook de zorgvuldige nabewerking van de trouwfoto’s is een belangrijk onderdeel om de bruidsreportage te laten sprankelen. Door o.a. het contrast, de scherpte en kleurintensiteit te optimaliseren kun je een foto nog verder verfraaien. En was het helaas somber weer bij het maken de bruidsreportage? In de nabewerking kun je met optimalisatie heel wat bereiken om toch een vrolijke, frisse look aan de trouwfoto’s te geven.

Kennismaking

And last but not least moeten jullie natuurlijk ook een zogeheten ‘klik’ met de bruidsfotograaf hebben. Tenslotte is de fotograaf een belangrijk deel van jullie bruiloft aanwezig. Graag nodig ik jullie daarom uit voor een vrijblijvende kennismaking (tijdens de COVID-19 maatregelen via Zoom of Skype). Tijdens dit gesprek toon ik diverse bruidsreportages om jullie een goed beeld te geven van mijn werk en kwaliteit. We bespreken uitgebreid jullie wensen voor de trouwreportage, het trouwalbum en het programma van jullie bruiloft. Behalve bruidsfotografie kunnen wij ook trouwkaarten verzorgen.

Benieuw naar de mogelijkheden? Stuur dan even een WhatsApp voor een snelle check of ik op je trouwdatum nog beschikbaar ben en om een afspraak te maken naar:
trouwfotograaf app 0641372096  Image

  Bruidsfotograaf kiezen

  Een bruidsfotograaf kies je niet zomaar. Vergelijk goed voordat je een keuze maakt.

  Onze highlights

  + 500 bruiloften gefotografeerd

  Zorgvuldige nabewerking van alle foto's

  Levering van hoge resolutie foto's

  Luxe kwaliteit fotoboeken