Professioneel gedrukt trouwalbum | levering aan bruidsparen

Bruidsparen die bij ons of elders een trouwreportage hebben laten maken kunnen wij voorzien van een prachtig gedrukt trouwalbum. Dit doen we bijvoorbeeld voor bruidsparen die in het buitenland zijn getrouwd en hun trouwalbum in Nederland willen laten vervaardigen, maar ook voor bruidsparen waarbij hun (semi professionele) fotograaf alleen digitale foto’s levert en geen album. Bruidsparen die bij ons hun reportage laten maken ontvangen € 75,- korting op de trouwalbums (m.u.v. aanbiedingen en het budget album type 3)!. Ook voor vakfotografen verzorgen wij de grafische vormgeving, beeldbewerking en levering van professionele trouwalbums. Voor de vormgeving van het trouwalbum maken we gebruik van verschillende grafische programma’s voor optimale bewerkingsvrijheid en creatieve lay-outs. Elk trouwalbum heeft zodoende een eigen unieke uitstraling waarin de wensen van het bruidspaar centraal staan. Een luxe trouwalbum van formaat 30×30 cm inclusief grafische vormgeving is al leverbaar voor € 295,- euro excl. 6% BTW! Bekijk hier ons assortiment trouwalbums.

professioneel trouwalbum      gedrukt-trouwalbum-fotocover

Werkwijze bestelling trouwalbum

Nadat het type trouwalbum en het aantal gewenste pagina’s bepaald is kan de selectie digitale, hoge resolutie foto’s naar ons verstuurd worden via ww.wetransfer.com of via de post op USB/CD/DVD. Vervolgens verwerken wij de foto’s op creatieve wijze in grafische lay-outs en voorzien de foto’s desgewenst van grafische effecten zoals een kleurdetail (b.v. het bruidsboeket) op een zwart-wit achtergrond of andere special effects. Van de opmaak van het trouwalbum worden eerst digitale proeven per mail ter goedkeuring gestuurd. Pas na akkoord wordt het trouwalbum gedrukt. 

Aanbieding gedrukt trouwalbum

Al vanaf 295 euro excl. 6% BTW kunnen wij een luxe trouwalbum inclusief grafische vormgeving verzorgen. Dit groot formaat trouwalbum van 30×30 cm heeft een fotocover en kenmerkt zich door de solide afwerking, stevig hand gebonden boekblok en haarscherpe contrastrijke afdrukken op topkwaliteit echt fotopapier voorzien van een coating tegen verkleuren. De stevige bladen hebben een 180 graden vlakligging waardoor de opmaak door kan lopen over 2 pagina’s. Het trouwalbum heeft standaard 24 pagina’s en kan tegen een meerprijs uitgebreid worden met extra pagina’s.  

professioneel trouwalbum

Assortiment gedrukte trouwalbums

In onze webshop www.trouwalbumonline.nl zijn alle trouwalbums te bekijken en te bestellen. De albums zijn leverbaar in formaat 30×30 cm, 30×40 cm en 40×40 cm (op verzoek ook groter formaat mogelijk). Voor de omslag van het trouwalbum kan gekozen worden uit diverse kleuren echt leder of linnen en kan worden voorzien van een fotovenster in diverse formaten e/o ingedrukt worden met namen en trouwdatum. Ook moderne trouwalbums uitgevoerd in aluminium en plexiglas (acryl) zijn leverbaar. De albums worden standaard geleverd in een fraaie bewaarcase en tegen toeslag kan er gekozen worden voor een luxe koffer of bewaarbox.

gedrukt-trouwalbum-fotocovergedrukt-trouwalbum-acryl gedrukt-trouwalbum-fotokader

Opmaakservice trouwalbums voor fotografen

Voor fotografen verzorgen wij de vormgeving en levering van professionele trouwalbums.
Desgewenst communiceren we rechtstreeks met uw bruidspaar zodat u nergens omkijken naar heeft of u houdt de controle door de proeven van de opmaak zelf te beoordelen. Fotografen die op regelmatige basis van deze dienst gebruik maken bieden we graag een kwantumkorting! Lees hier meer over onze opmaakservice voor fotografen

palazzo-bladen  palazzo palazzo-

Informatie | Prijzen trouwalbums

In onze webshop www.trouwalbumonline.nl zijn alle trouwalbums te bekijken en te bestellen.

professioneel trouwalbum