met een luxe trouwalbum heb je een tastbare herinnering aan je mooiste dag!

 

Trouwalbums

Bruidsparen die bij ons of elders een trouwreportage hebben laten maken voorzien wij graag van een prachtig trouwalbum.
Dit doen we bijvoorbeeld voor bruidsparen die in het buitenland zijn getrouwd en hun trouwalbum in Nederland willen laten vervaardigen en voor bruidsparen die bij hun eigen (vak of amateur) fotograaf geen trouwalbum kunnen bestellen.
Ook voor bruidsfotografen zelf verzorgen wij de vormgeving, beeldbewerking en levering van professionele trouwalbums.
Voor het ontwerp van een trouwalbum maken we gebruik van grafische DTP programma’s voor optimale bewerkingsvrijheid
en creatieve lay-outs van de bladen.
De grafische vormgeving van elk trouwalbum is zodoende uniek en passend bij de sfeer en stijl van de bruiloft.
Een luxe trouwalbum van formaat 30×30 cm inclusief grafische vormgeving is al leverbaar voor € 295,- euro excl. 6% BTW!
Bekijk hier ons • assortiment trouwalbums •

 

professioneel trouwalbum      gedrukt-trouwalbum-fotocover

 

Werkwijze bestelling trouwalbum

Nadat het type trouwalbum en het aantal gewenste pagina’s is gekozen, kan de selectie foto’s naar ons verstuurd worden via ww.wetransfer.com of via de post op USB/CD/DVD. Indien gewenst dan zetten we een aantal beelden om naar zwart/wit, passen we speciale effecten toe en verwerken wij vervolgens de foto’s op creatieve wijze in grafische lay-outs. Van de opmaak van het trouwalbum worden eerst digitale proeven ter goedkeuring gestuurd. Pas als de vormgeving helemaal naar wens is zal het album in productie worden genomen.

 

professioneel trouwalbum

 

 

Aanbieding gedrukt trouwalbum

Al vanaf 295 euro excl. 6% BTW kunnen wij een • luxe trouwalbum • inclusief grafische vormgeving verzorgen. Dit groot formaat trouwalbum van 30×30 cm heeft een fotocover en kenmerkt zich door de solide afwerking, stevig handgebonden boekblok en haarscherpe contrastrijke afdrukken op topkwaliteit echt fotopapier welke is voorzien van een coating tegen UV straling en vuil. De stevige bladen liggen 180 graden vlak waardoor de opmaak door kan lopen over 2 pagina’s. Het trouwalbum heeft standaard 24 pagina’s en kan tegen een meerprijs uitgebreid worden met extra pagina’s.

 

 

 

Assortiment gedrukte trouwalbums

In onze webshop www.trouwalbumonline.nl zijn alle trouwalbums te bekijken en te bestellen. De albums zijn leverbaar in formaat 30×30 cm, 30×40 cm en 40×40 cm (op verzoek ook groter formaat mogelijk). Het omslag van het trouwalbum is mogelijk in echt leer of linnen (diverse kleuren) en kan worden voorzien van een fotovenster in diverse formaten e/o ingedrukt worden met namen en trouwdatum. Ook moderne trouwalbums uitgevoerd met een aluminium of plexiglas (acryl) cover zijn leverbaar. De albums worden standaard geleverd in een fraaie bewaarcase of tegen toeslag in een luxe koffer of box.

 

 

Informatie | Prijzen trouwalbums

Kijk voor meer informatie en prijzen in onze webshop www.trouwalbumonline.nl